Primus Lite Stove System

Primus Lite Stove System

NYHET 2021 Primus Lite Stove system är ett av de absolut minsta och samtidigt smidigaste köken! Söker du efter den absolut minsta och samtidigt smidigaste kombinationen av kök så är detta ett av de bästa valen!

Primus Lite Stove System är ett kök med gryta som du enkelt monterar direkt på det bränslesnåla köket och får då en stabil matlagning tack vare att grytan sitter fast på köket. Vill du ha än mer stabilitet så köp till benstöden så köket står stabilt även på ojämna underlag.

Du monterar grytan på köket genom att vrida på grytan, som bajonettfattning. Effekten kanske inte låter så imponerande med 1500 W, men tack vare konstruktionen på både kokkärl och brännare så blir energiförbrukningen minimal! Kokkärlet har en värmeväxlare och ”inbyggt” vindskydd undertill för att öka effekten än mer. Detta gör att du kan bära mindre packning då du klarar dig längre per gastub. Grytan har även fått en hällpip på ena sidan som gör att du klabbar mindre när du häller över maten i en kåsa t.ex.

Du tänder snabbt och säkert köket med den inbyggda piezotändaren.

Själva brännaren och en 100 gram gasbehållare, får plats i den hårdanodiserade aluminiumkastrullen på 500 ml.

Köket och en 100 gram gasbehållare, får plats i den hårdanodiserade aluminiumkastrullen på 500 ml. Lite har ett isolerande filtfodral för säker och enkel hantering.

Detaljer:

* Mått: 130×100 mm
* Volym: 5 dl (Du får i 8dl men då är det på gränsen)
* Vikt: 360 g
* Effekt: 1500 W
* Koktid 0,5 liter: 2:45 min.
* Personer: 1 person
* Gas ingår ej. Produktmanualer

Manual till Primus Lite Gaskök () Snabbguide till Primus Lite Gaskök ()

Läs mer om Primus Lite Stove System

Primus Lite Stove System

Astro Sweden

Hitta Primus Lite Stove System även hos:Rulla till toppen