Paketpris Aclima Woolnet Shirt Crew Neck + Longpants

Paketpris Aclima Woolnet Shirt Crew Neck + Longpants

Detta underställ är helt fantastiskt. Det passar perfekt när ni utsätter er för medel till hög aktivitet och när det krävs lite extra isolering – såsom fjällturer, längdskidåkning, och jakt.

Plagget är dessutom mycket lätt och behagligt att ha på sig.

Merinoullsunderställ i nätversion!

WoolNet Shirt Crew Neck och Long Pants är ett underställ i merinoull vävd som en klassisk nätbrynja. Plaggen får därmed extra mycket luftfickor och håller värmen ännu bättre än traditionella merinoullplagg. Dessutom ger det en extremt bra ventilation. En lyckad kombination för dig som har svårt att välja tjocklek på ditt underställ. Kanske inte de sexigaste plaggen, men förmodligen de effektivaste i merinoullklassen! Tröjan har förstärkningar i heltäckande merinoull på axlar och armbågar och byxorna är förstärkta i grenen och på knäna.

WoolNet är Aclimas nätmerinoullserie. Plaggen har mycket god andningsförmåga och isolerar effektivt. Ullen är behandlad med Total Easy Care (TEC), något som gör materialet extra mjukt. Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga om du skulle bli fuktig.

Användningsområde: Medel till hög aktivitet där det krävs lite extra isolering – som fjällturer, längdskidåkning, jakt och toppturer.

Merinoullkvalitet: 120 g/m2.

Tvättråd:

Maskintvätt 40°, använd ej blekmedel.

Kan strykas med låg temperatur.

Kemtvätt endast med perkloreten.

Endast mulesingfri merinoull från Nya Zeeland.

   

Läs mer om Paketpris Aclima Woolnet Shirt Crew Neck + Longpants

Paketpris Aclima Woolnet Shirt Crew Neck + Longpants

Underställspaket

Hitta Paketpris Aclima Woolnet Shirt Crew Neck + Longpants även hos:
Rulla till toppen