Innomount Sauer 404 Sadelmontage QR

Innomount Sauer 404 Sadelmontage QR

Innomount Sauer 404 Sadelmontage

Sadelmontage med snabbfäste från Innomount för Sauer 404. Innomount är välbeprövade i fält under lång tid de är snabba och användarvänliga att använda och därmed redo att möta alla de utmaningar du ställs inför vid jakt och skytte. Låsningen på ett Innomount fäste är unik, låsningen är i princip omöjlig att öppna oavsiktligt men samtidigt smidigt och snabbt att öppna när det är dags. Alla sadelmontage till Sauer 404 från Innomount finns i tre höjder, 14mm, 17mm och 20mm samt 26mm,30mm,34mm,36mm,40mm i diameter.Sadelmontage med snabbfäste från Innomount för Sauer 404. Innomount är välbeprövade i fält under lång tid de är snabba och användarvänliga att använda och därmed redo att möta alla de utmaningar du ställs inför vid jakt och skytte. Låsningen på ett Innomount fäste är unik, låsningen är i princip omöjlig att öppna oavsiktligt men samtidigt smidigt och snabbt att öppna när det är dags. Alla sadelmontage till Sauer 404 från Innomount finns i tre höjder, 14mm, 17mm och 20mm samt 26mm,30mm,34mm,36mm,40mm i diameter.
Innomount erbjuder ett heltäckande sortiment av sadelmontage och snabbfästen till Sauer vapen högkvalitativa och tillverkade i Tyskland. Innomount fästen har flera riktigt bra funktioner. En av de speciella funktionerna är att de har låsarmarna i motsatt riktning vilket ger att de inte kan öppnas av något eller någon oavsiktligt. Vidare så är låsarmarna infällda i ett infräst utrymme i sadeln och öppnas genom att en knapp trycks in på motsatt sida låsarmen.

Viktigt! På den lägsta bygghöjden till Sauer 404 (14mm BH) så finns bara 2mm frigång mellan underkant tub till ovankant på skenan. Detta kan skapa problem med kikarsikten som bygger ned under höjd/vindrattarna.

Tekniska data:
Tillverkat i Tyskland.
QR funktion (Snabbfäste).
2 års garanti.
Låsning i motsatt riktning för maximal säkerhet.
Infällda låsarmar i låst läge.

Läs mer om Innomount Sauer 404 Sadelmontage QR

Innomount Sauer 404 Sadelmontage QR

baser

Hitta Innomount Sauer 404 Sadelmontage QR även hos:
Rulla till toppen