Beretta A300 Outlander Trä

Beretta A300 Outlander Trä

Beretta A300 XPLOR

Finns med Träkolv eller Syntetkolv!

En äkta mjukskjutande italiensk tillverkad Beretta halvautomat.

Stålhagelgodkänd optima pipa för choker. Mobil choke® MC och MC Victory.

En choke medföljer(Modified).

Lådan är precisionsfräst ur ett stycke solid specialaluminium som anodiserats till en behaglig mattsvart ton för att ge bästa korrosionsmotsånd och minimera störande reflexer. De rörliga delarna är i stål och lätta metallegeringar av hög kvalitet. Alla metalldelar skyddas av speciella ytbehandlingar för att ge maximal motståndskraft. Den bakre änden av lådan är ergonomiskt utformad och övergår på ett naturligt sätt i kolvhalsen, vilket möjliggör snabbt och instinktivt skytte. Lådans överdel har frästa spår för ett smidigt montage av optik.

Varbygeln är tillverkad i höghållfast polymerplast, öppningen har blivit större och har fått ny form vilket gör det enklare att komma åt avtryckaren, även med handskar på. Det kromade slutstycket med slutstycksspak motstår rost och slitage och utför sitt arbete med stor pålitlighet. Säkringstangeten har blvit större och sitter försänkt för att minimera risken för oasiktlig säkring/osäkring. Den kan vändas för att anpassas till vänsterhänta skyttar. Avtryckaren är kromad.

Framstocksmutten i polymer har fått ny form och har integrerad rembygelfäste.

MINSKAT ANTAL KOMPONENTER
Enkelhet har genomsyrat framtagningen av A300 Outlander, vapnet består av fem huvuddelar som lätt kan demonteras. Ett vapen som är lätt att demontera är också lätt att rengöra.

GASDRIVET SYSTEM MED ÖVERTRYCKSVENTIL
Det gasdrivna omladdningssystemet , patenterat av Beretta, har även en självrengörande utlopps- /övertrycksventil, vilket reducerar övertryck från kraftigare ammunitionsslag: resultatet av detta är att vapnet, utan någon justering, klarar av ammunition från 70mm/24g till 76mm/57g.

MELLANLÄGG FÖR JUSTERING AV SKRÄNK- OCH HÖJDVINKEL

Mellan stocken och lådan sitter mellanlägg i technopolymer, och inuti stocken en rostfri stålplatta, vilka båda kan bytas/skiftas för att förändra skränk- och höjdvinkel. En extra uppsättning mellanlägg medföljer, något som medger än större justermån.

Magasinet är i enlighet med svensk jaktlagstiftning begränsat till två skott.

A300 Outlander är det självklara valet för den som vill ha en driftsäker halvautomat utan att kompromissa på ursprunget

*Kaliber 12/76
*Piplängder: 66, 71 ,76 cm
*Vikt: 3,2 kg med 71 cm pipa

Rekyldämpningssystemet Progressive Comfort ger ökad dämpning vid kraftigare laddningar för bästa möjliga uppföljning. Bakkappa finns som tillval i tre olika längder. Kolvkamen i polymer minskar rekylen mot kinden och finns i tre olika höjder som tillval.

Läs mer om Beretta A300 Outlander Trä

Beretta A300 Outlander Trä

Hagelgevär

Hitta Beretta A300 Outlander Trä även hos:
Rulla till toppen